Makroekonomija
NEDOSTUPNO
0

Makroekonomija

Đuro Benić

Predstavljamo Vam Makroekonomiju – treći udžbenik istog autora iz serije sveučilišnih udžbenika s područja ekonomije. Knjiga nudi sintetiziran i bogat pristup tematici makroekonomije, od pojmovnog i...

46,32 €

Sažetak knjige

Predstavljamo Vam Makroekonomiju – treći udžbenik istog autora iz serije sveučilišnih udžbenika s područja ekonomije. Knjiga nudi sintetiziran i bogat pristup tematici makroekonomije, od pojmovnog i teorijskog određenja, preko metodologije istraživanja i analitičkog pristupa, do objašnjenja pojedinih pojmova, te je obogaćena mnoštvom primjera. Za detaljniji pregled kliknite na poveznicu i sami se uvjerite u vrijednosti koje ova knjiga donosi. PRELISTAJTE UDŽBENIK Knjiga je namijenjena svim studentima i stručnjacima iz područja makroekonomije u bankama, osiguravajućim kućama, investicijskim fondovima, razvojnim agencijama te uredima za gospodarski razvoj na razini gradova, općina i županija koji žele jasan i detaljan, postupan uvid u dvanaest poglavlja makroekonomije.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Školska knjiga d.d.

Hrvatski jezik

9789530302747

0x0cm

-

-

712

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje