book cover
Danski odgoj djece Jessica Joelle Alexander

Jessica Joelle Alexander Iben Dissing Sandahl

Što čini Dansku najsretnijom zemljom na svijetu — i kako danski roditelji uspijevaju godinu za godinom odgojiti sretnu, samopouzdanu i uspješnu djecu? Ovaj praktičan i nadasve optimističan savjetnik za roditelje donosi navike najsretnijih obitelji na svijetu. Jasnim primjerima i korisnim savjetima,

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 204
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Što čini Dansku najsretnijom zemljom na svijetu — i kako danski roditelji uspijevaju godinu za godinom odgojiti sretnu, samopouzdanu i uspješnu djecu? Ovaj praktičan i nadasve optimističan savjetnik za roditelje donosi navike najsretnijih obitelji na svijetu. Jasnim primjerima i korisnim savjetima, autorice predstavljaju osnovna načela danskog odgoja a uključivanje samo nekih njegovih dijelova u vlastiti roditeljski pristup, pomoći će roditeljima da odgoje sretniju i otporniju djecu koja će nastaviti taj krug dobrobiti i sreće odgojem vlastite djece.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Egmont d.o.o.
Dimenzije: 13,5x20,5
Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima
Naša stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja. Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.