Selotejp marketing
NEDOSTUPNO
0

Selotejp marketing

John Jantasch

Najbolji svjetski marketinški vodič za male poduzetnike

17,25 €

Sažetak knjige

Najbolji svjetski marketinški vodič za male poduzetnike. Mučite se pokušavajući osmisliti pravi logotip koji prenosi vašu poruku? Ne znate po čemu se vaša tvrtka razlikuje od drugih? Pitate se kako doći do klijenata i naći svoje mjesto na globalnom tržištu? Selotejp marketing knjiga je koja ima odgovore na sva vaša pitanja te rješenje za sve nepoznanice i probleme koji vas muče. Selotejp marketing smatra se najboljim svjetskim marketinškim vodičem upravo zbog sustavnog pristupa marketingu, otkriva da je savršen marketing nalik samoljepivoj vrpci jer vaše će se marketinške ideje bolje zalijepiti nanesete li ih u više slojeva – baš poput selotejpa! U ovoj vam knjizi poznati američki marketinški stručnjak John Jantsch nudi rješenja za razvoj i provedbu marketinškog plana koji će osvježiti poslovanje vaše tvrtke i učiniti je dugoročno uspješnom, no knjiga je istodobno namijenjena i onima koji se tek odlučuju pokrenuti vlastiti posao. Kako se kod većine malih poduzetnika često javlja sindrom »marketinške ideje tjedna«, što je problem koji sprječava sustavan pristup marketingu, Jantsch objašnjava kako izbjeći tu zamku, a uz uvodne premise i predstavljanje svoje teorije Selotejp marketinga, uputit će vas kako ćete ta načela primijeniti u svojoj tvrtki, što trebate poduzeti da biste bili uvjerljiviji i uspješniji, da vas klijenti upoznaju i zavole te da proširite svoj posao. U ovom preciznom, preglednom i praktičnom priručniku mnoštvo je korisnih, jasnih i jednostavnih marketinških alata, savjeta i ideja za poboljšanje vaše osnovne marketinške poruke, a Jantsch objašnjava prvoklasne marketinške strategije i čini ih tako dostupnima i primjenjivima u svakoj tvrtki.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

V.B.Z. d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533040585

15.5x23.5cm

Meki uvez

2013.

240

Mirjana Travar

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje